Ανάπτυξη χαρακτήρων & ιστορίας

Timeline

Σήμερα άπλωσα τεράστια λευκά χαρτιά στον τοίχο (ευλογημένο BluTack) και άρχισα να ζωγραφίζω το πλάνο της ιστορίας.

Ήδη σκέφτομαι τους χαρακτήρες και την ιστορία εδώ και περίπου ένα μήνα, ξέρω πώς μυρίζει ο Κώστας και πώς είναι τα γένια του των πέντε ημερών. Ξέρω πώς ο Γιάννης δεν φοράει ποτέ κοντομάνικα πουκάμισα κι ότι έχει πάντα στυλό μαζί του. Ξέρω πως ο Ηλίας φοράει πολύχρωμο σκουφί το χειμώνα με κορδονάκια να κρέμονται και τα δάχτυλα του έχουν λεκέδες από μελάνι. Σήμερα μου αποκαλύφθηκε ολόκληρη και η Ελένη που μέχρι χθες ήταν μια γυναίκα μισοκρυμμένη πίσω από δήθεν λογοτεχνικά τσιτάτα. Στο χαρτί του τοίχου με τον ήλιο του Λονδίνου να πέφτει πάνω της μου έδωσε και τα υπόλοιπα της χαρακτηριστικά.

Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα σε τρεις χρονικές περιόδους και ήδη τα γεγονότα έχουν γραφτεί ως τίτλοι ή ως προσχεδιάσματα.

Σχόλια εμψύχωσης πάντα ευπρόσδεκτα.

 

20 thoughts on “Ανάπτυξη χαρακτήρων & ιστορίας

 1. Για να δούμε για να δούμε.

  Πω πω τώρα που ξέρω ότι με παρακολουθείς θα ανησυχώ ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τα ορθογραφικά

 2. Προχώρα παιδί μου και μας γκάστρωσες! :))
  ..θα με αναγκασεις να κανω την αρχη λεμε και δεν το θελω..

 3. Aυτά είναι!
  Πάντα πίστευα ότι η σωστή γυναίκα πρέπει να μετράει τα λόγια της…
  :)
  Καλή επιτυχία, κι αν κολλήσεις στις 49.999 λέξεις, εδώ είμαι για να σε βοηθήσω στην τελευταία λέξη.

 4. Τώρα πήρα χαμπάρι εγώ… Λοιπόν η ιδέα ακούγεται πολύ καλή και είμαι σίγουρος ότι θα βγάλεις κάτι καλό από αυτό. Θα σου φέρνω καφέ και τσιγάρα για προμήθειες!

 5. Καλέ εγώ φταίω που σας κρατάω ενήμερους! Ορίστε παραπάνω απεκάλυψα τους 4 βασικούς χαρακτήρες μάνα μου! Να πας στη σελίδα http://www.facebook.com/pages/-/184216176840 και να ξεκινήσεις συζήτηση αν θες που καθυστερώ. Ε ναι λοιπόν κατηγόρησε με!

Leave a Reply