Συχνές Ερωτήσεις

1. Πού μπορώ να το διαβάσω;
Επί του παρόντος πουθενά. Μπορείτε να διαβάσετε τα αποσπάσματα.

2. Γιατί δε μπορώ να το διαβάσω;
Μέσα σε ένα μήνα είναι αδύνατον να γραφτεί κάτι που είναι κατάλληλο για πλήρη δημοσίευση. Αυτή τη στιγμή κάνω επαναλήψεις και διορθώσεις. Αν θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις μέσα από τη σελίδα στο facebook.

3. Το έγραψες αλήθεια σε 1 μήνα;
Ναι.

4. Ναι αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ
Αυτά που πρέπει να γίνουν για να δημοσιευθεί η νουβέλα παίρνουν και χρόνο και κόπο (ένας άνθρωπος είμαι). Αν επιμένετε τόσο πολύ μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε τηλέφωνο ή να στέλνετε e-mail στους εκδοτικούς οίκους και να τους προτείνετε να το εκδόσουν – έτσι θα βρεθεί κι ένας επιμελητής να κάνει τη χρονοβόρα δουλειά. Εναλλακτικά υπομονή.

5. Τί είναι αυτή η πρωτοβουλία NaNoWriMo;
Πλήρες όνομα: National Novel Writing Month. Στόχος του NaNoWriMo είναι οι συμμετέχοντες να γράψουν ένα μυθιστόρημα 50.000 λέξεων από την 1η μέχρι την 30η Νοεμβρίου. Στόχος η ποσότητα παρά η ποιότητα. Οι διοργανωτές σκέφτηκαν ότι όλοι όσοι θέλουν να γράψουν πάντα κολλάνε στη λεπτομέρεια και τελικά δεν τελειώνουν ποτέ. Άρα αν έχεις μόνο ένα μήνα απλά γράφεις και καταφέρνεις να τελειώσεις κάτι – έστω κάτι που χρειάζεται πολλές διορθώσεις.

2 thoughts on “Συχνές Ερωτήσεις

Leave a Reply