Απόσπασμα: 16.883 λέξεις

Έπεσε βιαστική δουλειά παιδιά και τώρα τρέχουμε με ρυθμό και χάρη να προλάβουμε.

Συνέχεια.

Η Ελένη βρήκε το δωμάτιο ζεστό, ασφυκτικά ζεστό και πνιγηρό. Έμεινε να κοιτάει το ταβάνι, το σώμα της να φλέγεται από επιθυμία – να έχει στα μπράτσα της την αίσθηση από τα χέρια του Κώστα, το χρώμα του δέρματος του που φαινόταν από τα δύο ανοιχτά κουμπιά του πουκαμίσου του, το πράσινο των ματιών του όταν μέσα στο κλαμπ την κοίταξε έξαλλος, τα βελούδινα σημεία της πλάτης του όταν καθόταν στην άμμο και χάζευε τη θάλασσα. Η εξάντληση της βραδιάς της φάνηκε μακρινή – είχε μια εντύπωση πως έπρεπε να κλαίει αλλά δεν μπορούσε να αισθανθεί λύπη ή απελπισία – μόνο θυμό και επιθυμία που τα αισθανόταν στο στομάχι της, στις ρόγες της, στα ευαίσθητα σημεία του δέρματος της στους μηρούς της.

(…)

… Τον παρακολουθούσε είναι αλήθεια. Έγινε πολύ πιο παρατηρητική γύρω του αλλά η Μαρία της είπε ότι ήταν άδικος κόπος.
- Με όλες τις μαλακίες που παίρνει εκτός από τα χάπια του τί να καταλάβεις; είπε στην Ελένη ένα βράδυ που ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη.
- Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι;
- Και τί να κάνουμε; Πρέπει να το βρει μέσα του. Κι εγώ που τον αφήνω να επιστρέφει κακό του κάνω – είπε η Μαρία κοιτώντας το κενό και σβήνοντας το τσιγάρο της σαν να την είχε προσβάλει προσωπικά. Εκείνο το βράδυ φλέρταρε έντονα με κάποιον που της μίλησε στο μπαρ που πήγανε κι η Ελένη σήκωσε τα φρύδια της κοιτώντας την αλλά δεν έθιξε το θέμα – ακόμα κι όταν η Μαρία έφυγε με τον αξύριστο νεαρό κι η Ελένη πήρε μόνη της ταξί για το σπίτι..

(…)

Ο Κώστας ήταν μεθοδικός εραστής και σε στιγμές μεγάλης κάβλας απόλυτα σκληρός. Έμαθε την Ελένη σχετικά γρήγορα και του άρεσε να τη βλέπει να παραληρεί στα χέρια του. Άλλες φορές πάλι ήταν γρήγορος και ανελέητος – τελείωνε όπως τον βόλευε και όπως του άρεσε κι η Ελένη έμενε λίγο ζαλισμένη και καθόλα ανικανοποίητη. Μα πάνω από όλα ο Κώστας ήταν παράτολμος κι η Ελένη ανίκανη να του πει όχι.

Σχόλια εμψύχωσης (όπως) πάντα ευπρόσδεκτα.

——————-
Δες την ανάρτηση με τις εξηγήσεις αν μπλέχτηκες.
Δες όλα τα αποσπάσματα από Τα Πρωινά Μετά.

Κάνε μου την τιμή στη σελίδα του Τα Πρωινά Μετά στο facebook

4 thoughts on “Απόσπασμα: 16.883 λέξεις

 1. Έλα ρε Σοφία, γιατί μας τρόμαξες τόσες μέρες χωρίς σημεία ζωής :)

  Go Sofia go !!!!

 2. Καλή μου Σοφία, Καλημέρα. Όταν έφραφα το σχόλιο….και είπα πως δεν ¨μπήκα στο νόημα¨ δεν είχα υπόψη μου όλα τα υπόλοιπα: πως , δηλαδή, συμμετέχεις σε μια προσπάθεια συγγραφής νουβέλας ….κτλ.!!!! Απλώς διαβασα το απόσπασμα …και δήλωσα πως πρόκειται για όμορφη γραφή,…αλλά δεν κατάλαβα τα παραπέρα. Συγγνώμη!
  Σου εύχομαι να φτάσεις στο τέλος με επιτυχία.

  Φιλικά
  Αντώνης Γιάγκος
  Ζωγράφος
  Νίκαια Λάρισας

  http://artgiagkos.homepagepublisher.com/?pageid

 3. Γεια σου Αντώνη – μην ανησυχείς καθόλου και μη ζητάς συγγνώμη! Ελπίζω ότι έστω και τα αποσπάσματα σου αρέσουν :-)

Leave a Reply